Maailmanluokan tapahtuma-areena

Maailmanluokan tapahtuma-areena

Puitteet kaikenkokoisille elämyksille

Suomen tuleva ykkösareena tarjoaa huikeat puitteet maailmanluokan konserteille, konferensseille, show-tapahtumille ja messuille. Hotelli, kasino ja areena kattavine palveluineen muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden, joka palvelee joustavasti erilaisia tapahtumajärjestäjiä.

Modernit, muuntojoustavat tilat taipuvat ketterästi erilaisten ja kaiken kokoisten tapahtumien näyttämöksi. Konserteissa Tampereen Kannen areenan kapasiteetti kasvaa jopa 15 000 katsojaan. Tarvittaessa areena voidaan katkaista puolivälistä kahdeksi erilliseksi auditorioksi. Myös yläkatsomoita voidaan helposti avata ja sulkea moottoroidun verhojärjestelmän avulla tapahtuman yleisömäärän mukaanSektoreittain täytettävä katsomo näyttää aina täydeltä ja siistiltä, ja toimii tapahtumajärjestäjän kannalta kustannustehokkaasti.

Areena tarjoaa myös Suomen suurimman, jopa 3500 yleisöpaikkaa käsittävän, katsomoiden ympäröimän permantoalueen. Tämän mahdollistavat modernit teleskooppikatsomot, jotka voidaan työntää kasaan. Esimerkiksi konserteissa lava voidaan sijoittaa kiinni takaseinään ja alakatsomot muodostavat hevosenkengän sen ympärille. Kun kaikki alakatsomot siirretään sivuun, valtaisa permanto muuntuu vaikkakesäfestarialueeksi!